Wednesday, 2 April 2014

oh apek

siaran langsung dr rumahku syurgaku
ok tau dah lama tak masuk sini
ngeeeee
sibuk la.ke buat2 sibuk kot
takde masa terluang langsung
arini terluang sket sbb dok luar
dok tunggu apek ni wat keje
nak dok dlm umah takut la pulak
i sorang2 uol


Sunday, 19 January 2014

selamat tahun baru


HAPPY NEW YEAR uols




wat???  orang dah lama pun nuyer.aku baru nak wish.abes... baru buka blog kennn. baru berkesempatan nak wish kat diari hidup eka ni ha... apa boleh buat.masa.. masa.. masa mencemburui aku... dah tak reti pulak nak naip kat sini. ok bye....






selamat beristirehat


eh entry ni sponsored by star cruise ke...saja  je kan ??? ngada2

Sunday, 15 December 2013

hi Disember!

ok dah makin ke laut blog ni nampaknya. pasrah je la. byk trip yg tergantung tak bertali.dr trip ke beijing lg. nampaknya surrender la nak ber travel log.













tgk je la tempat2 yg bersusun di atas. tah bila nak mula satu per satu tah la.baik luar negara mahu pun dalam negara. belum masuk getaway masa anniversary lagi ni.jgn kata anniversary, birthday punya vacation pun tak update lg.sungguh aku malas.pssstt.. tahun ni i berjaya laksanakan 1 of wish list/azam 2013 dgn tak bercuti di negara beriklim sejuk. no WINTER vacation... gara2 kejadian tahun lepas. ehh ye ke... ada lg 15 hari ni tuk 2013.tp i yakin dah hujung2 ni mmg tak gi mana dah... prepare nak masuk sekolah pulak


eh sejak bila ber i-i ni. sungguh mengada2

Saturday, 30 November 2013

HELLO DECEMBER!

hampir lupa password blog.rasa cam nak tutup je blog ni.takde masa nak layan cam dulu dah.hwarggghh... baik sekolah mahupun cuti sekolah...


oh sebut pasal cuti, saya masih di sini! tahun ni no winter vacation ye

Thursday, 31 October 2013

TRICK ART

sume org pun dah pergi tmpt ni...jd wordless saja la.