Sunday, 15 December 2013

hi Disember!

ok dah makin ke laut blog ni nampaknya. pasrah je la. byk trip yg tergantung tak bertali.dr trip ke beijing lg. nampaknya surrender la nak ber travel log.













tgk je la tempat2 yg bersusun di atas. tah bila nak mula satu per satu tah la.baik luar negara mahu pun dalam negara. belum masuk getaway masa anniversary lagi ni.jgn kata anniversary, birthday punya vacation pun tak update lg.sungguh aku malas.pssstt.. tahun ni i berjaya laksanakan 1 of wish list/azam 2013 dgn tak bercuti di negara beriklim sejuk. no WINTER vacation... gara2 kejadian tahun lepas. ehh ye ke... ada lg 15 hari ni tuk 2013.tp i yakin dah hujung2 ni mmg tak gi mana dah... prepare nak masuk sekolah pulak


eh sejak bila ber i-i ni. sungguh mengada2

7 comments:

  1. wahh cepat2 update,,x sabar nak baca kisah percutian eka ;-)

    ReplyDelete
  2. tah la susu.dah malas nak berblog skang ni.nak biarkan bagai angin lalu je boleh... internet pulak lembap,masa pulak takde... ha mcm2 alasan la bila taknak tu

    ReplyDelete
  3. haaaaaa ida takmo bca travelog eka.... hahahhahahhah.. nak senang, ida tanya sendiri eka.. hahhahahaha

    ReplyDelete
  4. syoknya bercuti... update la eka..update la ekaa... pleassssseee :)

    ReplyDelete