Wednesday, 16 November 2011

kesejukan kebadanan

berbalik pada entry lepas... kotak yg tajuk 'EKA' tu abah yg antar... jauh dari semenanjung...aku minta abah antarkan baju sejuk...kan tak lama je lagi ni....tehehehe...igt tak baju ni...



next vacation, guna baju tu je... aci?? tak semangat, macam kebiasaannya.mungkin mood itu belum sampai...salunya waktu2 gini mesti kami laki bini sibuk cari baju percutian... mungkin keadaan skang terlalu sibuk, atau mungkin juga kat sini takde byk pilihan.universal traveller pun takde.kat sepermarket tu ada la, tp mahal gile...baju sejuk saja dah sama rege dgn installmnt kete aku bulan2...rasa cam membazir je beli kalu stakat nak stay sminggu...lain la kalu dok sana sebulan kan... ramai kawan2 nasihat...sampai sana baru beli, sbb kat sana lbh murah...belajar dr pengalaman org lain kan... ok itu tak menjadi hal sgt...yg aku peliknya.. perlu ke menggigihkan diri cari kotak tajuk 'EKA' tu.mama kata, abah pulun cari kotak bihun EKA.... glemer nama ai u...tak pepasal jadi tokey bihun...ehehehe


smlm lemau je rasa...actually 2-3 ari sebelum ni dah start rasa lain mcm...sakit2 tekak...dan rini masih lagi berselubung dlm comforter...walaupun tgh ari... sejuk satu badan...siap pakai stokin lagi ni. patutnya, arini ari subur aku, tp bila badan tak sedap lupakan saja projek mega itu... smlm pun en somi yg masak...aku totally lemau. aku rasa mmg tak de harapan la nak produce baby 2011 ni...haisyy kecewa !!!

5 comments:

  1. same la macam nana last cycle eka...time2 tu bleh plak demam..bile dah demam tu paham paham jela...huhu

    ReplyDelete
  2. insyaallah 2012 tueeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. sejuk2 ni la gud gud time utk panaskan badan.
    EH??
    hahahah :D

    ReplyDelete
  4. K.Eka, insyaALLAH.. Kalau tak ada apa-apa halangan, i'll be going to hong kong early next year.. ANything you can share with me? (^___^)

    ReplyDelete
  5. wow best yer nk g honeymoon overseas yek :)
    happy 4 u eka!

    ReplyDelete