Friday, 2 August 2013

wardrobe area penang?

ok banyak pulak entry hari ini yer...hehheh. bila mood nak menulis datang gini la.alhamdulilah, 2 minggu di penang rumah dah hampir siap,cuma cat je belum





agak2nak cat kaler apa


ni la pemandangan dari dlm bilik.mcm dlm hutan pulak aku rasa




bilik ni tenang kot kalu nak buat bilik study.aritu rasa cam nak bt bilik stor,nmpknya tak jadi la...rasa mcm nak buat wardrobe.tp nak murah guana.ada tak kawan2 yg leh recommend area penang.ada wardrabe nanti senang nak sumbat semua baju sekolah ku dalam itu.bukan saja baju sekolah.segala lugage aku letak dlm tu.maklumlah 5 tahun dok seberang laut mmg aku rajin gak la collect lugage.mcm2 saiz ada.

5 comments:

  1. bestnya eka, bukak pintu bilik ada view cmtu..mcm pi coti2 malaysia pulak...hihi

    ReplyDelete
  2. ida jenguk eka........... ida tahu colour pink., hahhaa, sbb dah tgok dlm insta. ;p

    ReplyDelete
  3. tenang kak eka, bukak2 tingkap view pokok2...hehe
    ehhh lamaaaaaa tak update blog bz yer hehhe

    ReplyDelete
  4. eka.............sunyi sepiii......................... hehhe. sib baik dlm insta ade. hehehe

    ReplyDelete
  5. done follow sini no. 251
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete