Saturday, 19 October 2013

hai igt saya lagi tak :)

bismillahirrahmanirrahim.

izinkan tuan tanah tiup sesawang yg ada... mana tau kot ada labah2.lama sungguh pemergian ku kali ini. fuuuhhhhhh !!!!





dua bulan meninggalkan diari online ku... huhu. pecah rekod. 1st time ni. tak penah ku tinggalkan blog lelama camni, salunya sebulan ja tu pun hujung tahun time cuti skolah... tp kalu ada masa free aku akn drop komen gak... ini non hado. busy betul makcik sorang ni.last entry tnya pasal  wardrobe area penang.skang dah siap pun wardrobe nya. bilik yg aku bt pun dah siap. alhamdulilah..



actually bukan lah pemergian sgt pun.cuma menghilangkan diri sekejap... masa tak mengizinkan utk berblog.seperti yg aku ckp sebelum ni, aku sedang menyesuaikan diri dengan tempat baru. pengurusan masa mmg failllllllll. ye la kalu kat sarawak, pukul 12 tgh lebih camtu dah balik, then rumah depan sekolah je.sementara nak tunggu kelas tambahan sempat la aku up entry 'sehelai' dua.tp dok sini tadok maknanya... kul 1 lebih. plus traffic segala. 1 jam ats kete cukup memenatkan.haippp.. aku bukan mengeluh.cuma diri aku ni terlampau manja sebelum ni.sbb tu la perlukan masa utk sesuaikan diri. sampai ja umah, rehat jap, masak, makan, buat kerja sekolah, pukul 9 lebih.mata aku dah nak shut down. sbb pukul 5 pagi dah kene bangun. nak kuar lambat2  boleh tp nak kene hadap jem.oh saya tak suka...


byk benda yg nak di cerita kan.ttg routine life aku, ttg cabaran mengajar ank bangsa sendiri, ttg cinta jarak jauh kami, ttg perkembangan etika pemanduan aku (hoh dah byk improve tau), ttg saya seorang EKA dan segala2nya.wah byk, mmg byk... nanti la eh...satu persatu



ini saya... jgn tak kenal ye.



inshaallah byk gmbr yg akan menyusul lepas ni.dlm dok sibuk sibuk , dlm dok nak menyesuaikan diri, sempat jalan merata kan... ye kalu bab bercuti mmg serah kat dia ni.abes.. kata ada tahi lalat kat kaki kan, mmg suka la berjalan. 


kawan kawan...
maaf kan daku sbb dah lama tak blgwalking kamu2 semua, maafkan daku sbb tak reply komen... doakan aku berblogging spr sedia kala lepas ni. jgn la ini yg terakhir :)


9 comments:

  1. Salam
    welcome back adik eka.. akak ko ni pun baru buat come back ni haaaaa hihihi

    ReplyDelete
  2. sama la..haha..pasni baru nak membebel semula dalam blog..

    ReplyDelete
  3. haaaa muncul pun heheheh....eh bab tahi lalat dekat kaki tu sama, dyh ada 3 tahi lalat dekat kaki, dekat ibu jari, dekat jari yang tgh dengan dekat tapak kaki...haaaa nampaknya mmg dyh nie berjalan jauh n kuat berjalan betoi hahahha

    ReplyDelete
  4. Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
  5. lama tak dengar citer..pe khabar

    ReplyDelete
  6. hi eka... mmg lama mnyepi tu..cpat2 update blog lagi pasni.hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhh lama menyepi gambar pun nampak lain. makin cantik..weeee ;)

    ReplyDelete
  8. ekaa rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete