Monday, 16 July 2012

all about chocolate

dari mingu lepas lagi tekak ni teringinkan cookies
disebabkan kat sini takde famous amos






 makanya aku terpaksa mencari iniasitif lain
utk dptkan sumber bekalan
tiba2 dapat 1 idea nak bt home made cookies
malangnya choc chip lak takde
ada tu ada.. tp takde cop halal malaysia
sedih betui...
dari minggu lepas jugak la dok tunggu chocolate indulgience
nape tah SR sini susah sgt nak ada stok chocolate indulgience
rasanya 3 kali dah dlm minggu ni saja aku masuk SR tp kecewa
disebabkan famous amos takde, chocolate indulgience pun tak de
masuk pulak pizza dgn harapan ada oven baked cookie sundae...



sekali.. tinggal harapan... apa pun tarak...

jadi aku beli ini



hot chocolate.. 




 wah feeling2 dok kat korea waktu winter sambil meneguk hot choco...wallawehh


p/s : berdasarkan pengalaman, bila aku tetiba chocolate maniac sampai tido pun nampak choc indulgience dok menari2... ha ada makna la tu... itu adalah simptom2 awal nak period. hohohoh.gagal lagi nampaknya


5 comments:

  1. Hot coco tu letak mini mashmallow.... sedap! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O yeke.... Nak terai la.heheheh

      Delete
  2. famous amos dekat kuching yang jumpa 2 tempat dekat airport gan dekat mall....tapi sentiasa tak sempat nk beli hehehe dayah peminat tegar coklat, sampaikan buat last projek masa study dulu pun buat syarikat homemade coklat

    ReplyDelete
  3. Dayah...sini apa pun tarak.kat epot dia pun takde feme amos ni

    ReplyDelete
  4. hot choc pun ok ape..sejuk2 ni minum hot choc.. mmg nyaman.. heheheh

    ReplyDelete