Wednesday, 12 December 2012

galeri pak ucop



ehhh.. bukan bukan.. bukan yang ni,ni galeri winter sonata



galeri pak ucop yang ni... ha... sarang hamster kat situ pulak


kasi zoom sket

ni la keluarga kecil aku.lupa pulak nak cuci gambar aku masa baby.next time maybe

6 comments:

  1. Alolooooo.. omey! Frame putih eka cantikkk.. beli kat mane?

    ReplyDelete
  2. ala eida.. beli kat kedai hinode shop tu jer... rm 5... murah kan :)

    ReplyDelete
  3. ni sema salah apek kedai cat dia kata kaler pink, pink yg terang.balik tonyoh kat dinding dah jd merah dah.sabar je la

    ReplyDelete
  4. Wahhh comelnya....tengok frame2 eka nie.,teringat misi su su yang nak gantung frame hinode yg banyak2 atas cabinet tv kat sarang su su ni...nak kasi clear cabinet tv

    ReplyDelete