Saturday, 1 October 2011

ngedate yok!!!



 dah lama tak berdatingan dgn en somi...huhuhu...maklum lah...bln 8 kan bln posa...so rehat je kat umah...bila masuk raya...asal hujung minggu g openg house...atur rumah dari pagi sampai mlm...aiseyman...senang hati tayah masak hujung minggu kan...skang ni nak mitak sapa sponsor. sapa nak jemput ko g open house.takde maknanya ok.





jap gi pas tgk melodi... nak ajak en somi ngedate la...en somi ajak smlm actually...tp kawan kitorang mitak tolong angkat brg. dia nak pindah...so, rini la dpt spend time together gather... i like it !!!




sapa nak ngedate, jom jom!!!!!!!!!


eh tetiba gambar ni pulak keluar..lari tema daaaaa

13 comments:

  1. Gambar last to soo romantika d'amor!

    ReplyDelete
  2. aduhai...sangat seronok tgk korang berdua!! suwit!!!!

    rilek jek husben eka dukung eka yek.heheheh...comel sangat korang nie la !! :)

    ReplyDelete
  3. akak, yang inner tu kalau dia sehelai dah tebal betul, takyah berlapis-lapis inner lain pun takpe. sbb dia dah tebal dan ketat dia sorang, dah cukup perangkap haba dah. Tapi kalau akk beli yang nipis mcm inner malaysia yang niis mcm org pakai baju kurung jarang tu, mybe kena lapis2 sket la kot.

    time ainul pergi Korea dulu summer akak, suhu sekitar 28 gitu je kalau tak silap. Kalau winter, dekat seoul selalunya average dalam -5 atau -10 je akak, insyallah inner tebal& ketat boleh je tahan. sy pergi russia yang -22 aritu pun selamat je steady keluar malam lama-lama pakai inner tu dgn wintercoat biasa. hehe..

    p/s: akak pergi negara 4 musim kambat2 pun orait apa, janji ada peluang jugak. pergi ngan encik husband lagi... ^_^

    p/s: ada email tak akak? nnti sy email yg gmbr2 baju kalau akk nak

    ReplyDelete
  4. nak ngedate ke mana tu eka? sweet betul la eka & husband ni..

    ReplyDelete
  5. chinta : tq chinta...shy shy

    zuriat impian : huhuhuh lomantik la sgt:)

    JD : eheheh...stahun dua JD leh la camni...nenati tak tau la kan...arap2 camni la sampai bongkok 3 nanti..eh boleh ke

    ainul : akak reply bg email kat blog ainul nanti k

    eida : auw jugak :)

    zana : ngedate di tepi pantai je zana

    ReplyDelete
  6. gambar kene dukung ada 1 je, masa fotoshoot outdoor 2 tahun yg lalu, mase tu leh tahan ringan lagi, skrg nih, hahahaa...leh patah pinggang suami kalo dukung, hehehehe....

    ReplyDelete
  7. hi eka..nak tanya pasal trip to nami island ek..sy ade komen dah

    ReplyDelete
  8. emme : eleh mcm la dia tu besar sgt...ok je...cer suh en somi angkat balik karang

    oya : baik nanti eka tgk k

    ReplyDelete
  9. suwiiiittt jerrr :) i likeee...hehe...smg kekal bahgia eka n somi :) aminnn....

    ReplyDelete
  10. cutela korg ni kan??happy je tgk korg...sape photografernye??ke pkai tripot??ehhe

    ReplyDelete
  11. tq doakan eka lorna...........

    oh hanim....ni sume khidmat mr tripod...kalu suh org kang...ada yg muntah hijau...en tripod ni untung.tak mengerti apa2.so leh mitak'dia' yg snap kan

    ReplyDelete