Monday, 8 October 2012

camping 2012

selesai sudah camping. sminggu lepas ni relax sket. tp tunggu minggu dpn mula exam start sibuk balik le aku ni..just nak share rentetan camping 2012. budak check in kat villa mardhiah kul 2. ptg tu ada aktiviti LDK, mlm persembahan.


 
tgk je la gmbr cikgu yg tak sedar diri...

agak2 ni kalu gi shopping complex ada tak org kata geprend dgn boiprend... hahah



dak tecik ni berlakon jadi p ramlee.heheh


recycle dress


nak tau tak, derang ni sume laki tau. teansform jadi gegirl dalm lakonan ??? tah tak igt


ni sesi burung hantu


memupuk sikap kerjasama dalam satu pasukan...


 itu je gmbr yg ado... siang nya takde. ngantuk sgt.. aku tak tido sepanjang hari.jaga budak2 ni la...

5 comments:

  1. cikgu mcm anak murid je...sweet plak tu dgn replika munge kaler pink tu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh.... tumbesaran cikgu terbantut la nory

      Delete
  2. betul tu nory.. dah tak kenal mana cekgu, mana anak murid.. hihih.. Ida suka camping gini! Teringat dulu kala jadik fasi jaga budak2.. hihiii

    ReplyDelete
  3. hehehehe...cute la cikgunya...

    ReplyDelete
  4. eida : ahhaha.. takde beza ke eida... dr segi tinggi tu mungkin.tp kalu dr segi kekembangan.ada kot.tehehhe


    lynn : tq... biasa je lynn

    ReplyDelete