Sunday, 24 June 2012

dia datang... tet tet tet

dia datang... tet tet tet
dengan lenggang lengguknya (2x)
sila nyanyi dgn tepuk tgn skali yer


haisyyy tetamu tak diundang ni
langsung tak kasi chance i verangans kali ni... 
hmmm


selagi ko dtg, canne la aku nak bergambar dgn kuarga oren ku ini. huduh nau tudung aku tu


aku puasa reni... ber-iya sahur segala pas tgk bola... cup bukan aku yg tgk bola. en somi yang...gigih ok.. bgn kul 3 pas subuh baru dia tido... aku idok le... semangat sahur sume, skali niat murni ku ituw terganggu dgn kehadiran si dia.. bila la ko nak 'mc' selama 9 bulan???

17 comments:

  1. hihihi...boleh lunch macam bese nampak gayenye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ni mesti penah terkena camtu gak kan

      Delete
  2. Adoi 'kedatangannya' tak kite duga ye Eka, lom rezeki Eka lagik...
    saya Puasa, InsyaAllah.......moga dipermudahkan Amin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la emme.doa2kan utk eka ea... biar cpt2 berjangkit

      Delete
  3. selamat berbuka puasa eka... hu3.. xpe cuba lagi bulan depan..

    ReplyDelete
  4. ida tau sapa yg datang tu... sibuk je! hihi

    ReplyDelete
  5. Tkpe..at least dia dtg menjenguk dgn displinnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh itu mmg eka puji..mmg berdisiplin...hehehe

      Delete
  6. sabau sabau... jgn stress eka.. ada gak org yg preggy tapi dtg peod... tapi kita anggap.. benih kali ni menjadi.. kita tggu hari subur ye.. jgn stress.. kena kuat ye

    ReplyDelete
  7. insyaAllah tak lama lagi dah tu...aminnnn=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnnn...harap2 gitu la hendaknya

      Delete
  8. hehe sama ler dayah hak eka, bila nk mc 9 bulan tah, nk gak rasa posa penuh hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ye dayah... sama2 kita doa

      Delete
  9. dia bagi chance tuk honeymoon lagi tu eka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduhh tak larat nak hanimn dah ni su...nak gak dgr tangisan budak kecik lam rumah ni

      Delete
  10. eka, sekurang2nya dia datang.. zana ni, dah la dia x dtg tp test2 -ve.. lagilah verangan lebihhhhhh & hampehhhhhh.. huhuhu..

    ReplyDelete
  11. ala ye ke zana... wat malu2 pula nak kuar ye...

    ReplyDelete