Tuesday, 19 June 2012

ingatkan longgokan kain tadi

dah dah bab rumah, tiap2 hari update pasal rumah, sikit2 tanya itu, sikit2 tanya ni.mitak maaf la yer...i need ur opinion. ok balik pada tajuk entry.....


itu lah statement kawan aku bila tgk gambar kat kamera kami ni. ni sume keje en somi. masa balik retu la.actually kami sampai KLIA awal pagi. dari png naik bas, sbb takde flight awal. bila dah dok dlm bas paham2 la. tido pun cam tido2 ayam je. bila sampai keyel ngantuk ar... aku hape lagi bantai tido ahhh... fedulik apa.. buruk perangai kann




mmg nampak cam timbunan kain kan


cer zoom sket...


ha... orang rupanya...hehhee


kalu dah tahap gini ni...ngantuk sgt la tuhhh. kalu org angkat campak ke laut pun tak sedar dah.hehhee



en somi gak steady... tahan tui mata dia.syabas my dear


4 comments:

  1. hahahahaa,aah mcm x perasan itu eka,,,heehheehehehe, ngntok sgt tu....

    ReplyDelete
  2. Org laki kna kuat... Hahhahah

    ReplyDelete
  3. kah kah kah kah..Lina pun ingat longgokan kain..sebab tuan blog ni cute sangat..yang paling nampak beg pink dia je...

    ReplyDelete