Tuesday, 28 August 2012

baju gazebo dah siap

setelah sekian lama gazebo aku tu berpanas berhujan akhirnya... raya ke-3 baru la dpt aku pasangkan pada nya.... beli siap. kain organza lagi.murah tu. 10 hinggit jerp. ehehhe... tu pun promo kalu tak sampai sudah aku tak beli lagi








16 comments:

  1. Cantik! Baju raya katanyerr.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la dia pun mesti kene ada baju raya gak... igt eida je nak raya.heheh

      Delete
  2. best ada gazebo kat umah... lepak2 petang bersama2 org yg tercinta...piwit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun... jadi tempat lepak eka dah kat situ emme

      Delete
  3. COMEL LA...SYOK KALU RUMAH ADE LAMAN GTU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. laman secoet je pun nurulll.btw, alhamdulilah

      Delete
  4. nak dtg raya leh...nak duk kat gazebo :)
    cantikklaaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang ler.jemput.... jemput :)

      Delete
  5. wah meriah raya tahun ni... chantek umah eka.. ain dok tgk update kat FB ngan blog tapi x sempat2 nak komen.. hehehe.. ye laa online guna hp cabuk jerk.. gazebo ni nampak simple n sweet.. malam2 tenung bulan sambil kopi panas mesti syiokkkk...

    *lampu bentuk api tu menarik laa eka.. better than lcd ke led yg eka nak beli tu.. ain sukaaaa

    ReplyDelete
  6. ain...tq... biasa2 je sebenarnya...heheh

    amboi hp cabuk lak dia kata.asalkan leh pakai ok la tu
    oh mmg masyuk la mkn kopi bawah gazebo waktu mlm2...hehhe.. ditenami sang purnama
    eka pun puas hati dgn lampu bentuk api tu.nampak cam exklusif.padahal...

    ReplyDelete
  7. gazebo pun ada baju raya..good good

    ReplyDelete
  8. harus... lina !!! hehehe.. tak ketinggalan

    ReplyDelete
  9. cantiknya baju dia..buat baju nana pon cantik jugak ni..hehe

    ReplyDelete
  10. eka, kalau hujan air dari gazebo tu masuk tak kat rumah org sebelah?.. agak2 orang marah dak? haha

    ReplyDelete
  11. Nana : hahaha..baju murah je tu nana....10 hinggit


    Jat : disebabkan rumah eka ni kat corner,sebelah gazebo tu mmg takde rumah org.so eka tak pasti la kene ke tak tempiasnya

    ReplyDelete
  12. cantik baju..... swweettt jer... couple yg comei dua2 tue hehhe

    ReplyDelete