Monday, 3 September 2012

tingkap dalam bumbung



ni lah penyebab pada entry lepas
penyebab pada aku nak balik sgt2
kalu boleh nak slow talk dgn kontraktor
suh ubah jadi senonoh sket
 sedih ooo... aku dah penah story pasal ni dlm entry lepas2...



kawan aku cakap ni perbuatan luar tabii, lawak tui... tp mmg la pun. kalu aku ckp takde org pun dpt imagine, keadaan 'tingkap dalam bumbung' ni...kalu en kontraktor tanak ubah, terpaksa la aku cari kontraktor baru, takpun, pecah wat stor/bilik, tp sayang la.aku igt ruang tepi tu nak biar je kosong,lapang sket. bila ada kenduri kendara senang...leh org dok kat luar. beri mkn kat situ.tanak kotor dlm rumah punya pasal. plus kalu bt bilik cam tak berbaloi, ruang tepi sgt sempit. muat snowy sebiji jerp



dari jauh perasan tak tingkap dlm bumbung tu...hmmm


6 comments:

  1. macam tak kena jer tue.. camna diaorg leh buat keje camnie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la sue...sakit hati eka tgk

      Delete
  2. Aah lah eka.. macam tak elok pulak gitu gayenyer..... hmm....

    ReplyDelete
  3. mmg pun eida.... tak penah dibuat org

    ReplyDelete
  4. eka...memang jangan buat bilik or stor...sebab situ mmg nmpk best untuk lepak2..huhu

    ReplyDelete
  5. pelik je..huhu..
    mintak die naikkan sikit la bumbung tu?
    boleh ke?
    kalau boleh naik, xdela nampak pelik kan..
    kdg2 pelik dgn dieorg ni..
    kate keje dieorg.mstla da tau cmne nak buat..

    ReplyDelete