Wednesday, 25 January 2012

baby boot :)





tara!!!!
siap sudah
dalam masa 2 jam je
misi mencabar diri sendiri berjaya !
tp dalam masa 2 jam tu ko kene fokus satu benda ni je la
takde la nak masak bagai
ni la salah satu aktiviti aku musim cuti ni
org lain keluar jalan2, ko terperap kat umah
abeh guana, en somi ni asyik dok nak bz je
nak bt sepanduk utk perarakan maulidur rasul la apa
takpe takpe. benda baik kita jgn larang ok

ok based on the picture
korang perasan tak ada sebatag kaki di sebalik boot cute ai tu
masa aku tgh buat, dia pun kalut nak masukkan kaki dia
tp jgn harap la leh masuk semua kan
ibu jari je dpt, dia nak suh aku wat stokin
bila dia tgk beanie hat aku ni

mengada ok!!! katanya aku tak de bt apa2 pun kat dia. fitnah! yg ketayap dia tu apa


smlm saja la share pic boot tak siap ni kat fb
jarang aku nak share benda2 gini kat fb
nanti dikatakan show off pulak kan
pastu ada la yg igt aku bt ni utk baby aku
semoga doa kalian diperkenankan ALLAH
huhuhu... bilalah detik itu akan muncul
buat boot utk baby sendiri
verangans kejap :(
actually aku bt ni utk kawan
salunya aku ni pemaleh men beli set new born kat sepermarket je
so kali ni why not bagi hasil titik peluh sendiri... sentimental value beb
lagi pun benang ada, tu yg terajin sket




yg beanie hat ni je lom siap... kehabisan benang
one set kaler pink, sbb baby dia gegurl
wah...sonok ok. tu yg aku bt brg2 ni penuh kasih sayang
setiap kali aku sisip jarum ke benang tu aku curahkan sepenuh kasih sayang dari aku
dgn harapan, thn ni aku pulak dpt baby...weeee
nanges... kalu tak dpt


21 comments:

  1. Replies
    1. tq suwaibah, belom sampai tahap boleh jual...tak berani le... byk lagi yg perlu diperbaiki..ehehhe

      Delete
  2. alo comelnye... wat banyak2 nanti insyaAllah berkat doa baby yg dpt boot n hat ni ada rezeki kalian pulak... Amin~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehhe...tq taw... doakan kami byk2

      Delete
  3. Comel nyer la hai Eka.. tsk..geram..geram.. nati akak ada bb gurl, adiah kan juga yer. Hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la eka tgk pun geram.. ni dok bt byk2 nak bt apa tak tau...tungu turn ank sendiri nak kuar je la kot

      Delete
  4. waduhhhhhhh,,,comelnya eka....

    su su verangan if dpt baby gegirl...eka hadiahkan satu set kat zuriat su ya eka....amin,,,amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la eka pun perasan cumel gak tgk boot ni.mebe sbb kaler pink kot...ehhehe insyaallh susu.

      Delete
  5. Beanie hati eka pakai tu eka buat sendiri ke??????????? *OMG*

    Ida suka gilaaa... tertanya tanya, mana agaknya eka beli ni.... Apa kata ida upah eka tolong buatkan? nak tak nak tak?? pleaseeee..................................

    ReplyDelete
    Replies
    1. eka bt, tp hodoh la eida...dgn bunga setompoh tu.lucu...

      Delete
  6. comel gila eka. sirius! cair hati bila tgk ;)

    bestnya org ada bakat. tanganku ini tangan kayu. ketuk paku blh. jahit menjahit sulam menyulam blh blah. hihihi.

    jeles la eka. nk sepasang! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eka pun cair tgk kalu pink ni.eheheh. alo takkan camtu kot.ni kait hodoh2 bole la yunny

      Delete
  7. Eka, tak pandai mengaitlah...penah la try, tapi tak jadi ape, tangan keras...huhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe la emme nanti try , try n try..mesti jadi punya

      Delete
  8. bertuah tau eka ada bakat mengait.. sgt2 comel! kita sentiasa doakan eka baby cepat2. Amiinnnn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fara : fara pun boleh.percaya lah. thanx masin mulut ibu mengandung.moga thn ni thn bermakna bt kami suami isteri

      Delete
  9. serius terpegun sungguh...
    eka, moga kita dapat baby tahun ni, amin amin....

    sejak tgk eka dok mngait ni, tringin lak nak kait...
    tapi cane nak mulakan ek Eka???

    Adakah memerlukan tangan yang lembut?
    kita ni, keras je ha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe...malu la ai.takmo la terpegun... bole aini.cer ainy belajar.sekali jadi sonok sgt

      Delete
  10. pandainya awak mengait dik... kalau la akak pndai mcm awak.hehe. insyaAllah ada rezeki buat baby boots sendiri pulak kan..akak selalu harapkan impian kalian jd kenyataan..Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.izan, tak la pandai sgt pun.beysa2 je.huduh2 bole la eka kait

      thanx akak doakan eka..smoga thn ni kami bertiga.amin

      Delete
  11. pandainya eka buat ni..akak teringin nak belajar, tp tak tahu dengan sapa.. kalau eka ada kat penang, mungkin akak akan serbu eka..hehehe

    ReplyDelete