Sunday, 22 January 2012

'carpet' baru sempena gong xi fa choi

terlebih dahulu happy chinese new year kepada yg meraikan. semalam kami laki bini dah macam mati kutu dah tak tau nak gi mana. g mall sume premis2 dlm tu tutup... aku ni beysa la. bukan boleh dok diam...nak nya cuti2 camni, tak pernah dok rumah saja. so dua laki bini ni menternak lemak je la.nak shoping byk kedai tutup. apa ko tak de hobi lain ke selain dari mengempiskan wallet laki ko eka.huhuhu


pagi2 je, dah bekfes kat secret recipe. org lain pgl lunch rasanya, tp kami bgn lambat


pastu balik rumah nak tgk melodi, pas abes melodi mkn eksrim pulak


malam tu mkn pizza... sori kualiti gmbr yg kurang memuaskan


wah kemain suka lemak2 ai dpt kwn2 baru kan. btw, aku suka je pizza n menu baru ni..eh tak la baru sgt kan. sebelum gaji retu lagi dah  terai... pastu sedap...haruslah ada 2nd visit pulak. ehhehe... balik tu gi umah kawan en somi, sbb nak tgk fireworks sama2. kws perumahan dia ramai chinese... mmg derang ni dok pasang dpn umah je la. bukan kami je sbg pemerhati. ramai sgt org. yg melayu pun turut serta, 1 malaysia katanya. mcm dah jadi kewajipan. sbb org lain pun mcm tau je situ portnnya.. manyak syiok o... rasa cam dok zaman perang pun ada. ada la lebih kurang 30 minit non stop. derang sama2 jiran dok berlawan. tu yg meriah. bape ribu la apek ni habiskan duit utk beli mercun. satu je yg aku pelik, kalu time perayaan apek cong ceng ni main mercun tak de pun kes jari putus ke hape dlm tv


tgh hujan pun sanggup je aku menganga tgk


ok ok dah stop pasal caines nuyer, ni nak tanya korang, perasan tak rumah aku ni dah berubah wajah. perasan tak? dah tukar carpet baru  pun sempena gong xi fa chai :) tapi bila aku tgk gambar ats ni cam kureng je... perlukah aku kekalkan, atau korang suggest mana 1 gambar bawah ni

 mana satu seswai utk dijadikan header pic, 1, 2, 3 dan 4?


cer bg komen sket. skali tgk header yg sbelum ni lagi cun kot.eceh perasan pulak... tenang je, bila tgk air laut yg membiru tuh. tolong ye korang...aku dalam dlema ni...huhuhu


18 comments:

  1. et suka no 1...
    dapnyer pizza depa

    ReplyDelete
  2. weee...tq et...pandangan mu itu akan di pertimbangkan

    ReplyDelete
  3. gmbr no.1 dgn kat pokok kat nami island. tp sbb gmbr kat pokok nami island tu besar sgt so pilih no.1. sbnrnya gmbr utk header ni mcm besar sgt..klu amik gmbr no.1 pastu crop sikit bhgn rumput kat bawah dgn atas kasi height less than 400 dah ok.

    ReplyDelete
  4. huhuhu 2 org dah sokong gmbr no 1 ni...tq fatt ats komen membina itu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. yerrrrrrrr...org pertama vote for pic 4

      Delete
  6. kita vote pic no 4! sebab cantikkk sgt. eh, boleh bg komen cenggitu hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh...hehehhe...fara dah rasmi ke chopstic korea tu

      Delete
  7. sweet'y pic no1 tu..tp tuk header,i vote for pic 4.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuh....tq umi.akan dipertimbangkan :)

      Delete
  8. Lina vote pic no.3 sebab nampak ala-ala feeling international sikit..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh feeling feeling oversera yer

      Delete
  9. Replies
    1. weee.. terima kasih atas pandangan kamu.kita tgk sapa yg kene :)

      Delete
  10. Eka, header yg ada ni pun dah chantekk...ala ala melamar gitu...

    tp, anie suka no1, dan no4...=)
    ehhh,,,sume chantek lorrrrr!

    ReplyDelete
  11. Header skrg dah comel dah.... tapi kalau nak tukar, ida vote no.4!!! =)

    ReplyDelete