Saturday, 9 February 2013

cuti2 CNY

assalamualaikum
hai hoi hai,selamat tahun baru cina pada kawan kawan yg menyambut dan selamat bercuti pada semua.



beberapa hari tak menaip kat blog.aku kini selamat sampai ke lokasi percutian. Tengah hari semalam lg dah sampai. skang ni masih bermalas malasan dlm hotel.td turun utk breakfast,ni naik semula.sambung tido.dugaan betul percutian kali ni byk hotel yg dah fully booked.tu la salah sapa tak book awal.akhirnya sampai sini walk in tanya masih ada ke tak.nak dijadikan rezeki,ada yg last minute cancel the booking,dpt la juga kami dok hotel ni.so aktiviti ptg ni apa.rehat2 dan mandi pool saja...tp ada gak en suami sebut2 pasal lobster.wow...dap dap dap.tp kene pandai cari kedai. Kalu tak cecah ratusan ringgit lo....review hotel nanti2la kalu aku rajin.mana tau kalu korang nak dtg jln2miri leh la dok hotel ni.best tau dlm mall. :-)




 Setelah beberapa tahun tak tgk wayang... Tak mkn pop corn... Terlepas la gian di hati.kami tgk 3d hasel n gretel. Tgk spec 3d dia teringat spec aku kat kereta prius nun. Kesimpilan cerita ni..ok la.tp tak suka part lawan2. Darah mancut2.oh itu aku tak suka.takut.berdebar2je di saat akhir cerita. En suami la suka sgt cerita aksi.kalu aku, baik tgk citer hantu... :-)

3 comments: