Saturday, 4 February 2012

my RPH cover

apa tu RPH. rasanya RPH ni familiar dgn cikgu cikgi je kot. RPH maksudnya Rancangan Pengajaran Harian. ni la bukti keje kami, mmg tak leh lari la...tetiap ari mmg kene tulis buku ni.ala buku gemuk tu, igt tak dulu2 sapa yg penah jadi ketua kelas / penolong mesti guru kelas penah mitak tolong korang amikkan...sbb aku penah bt camtu kikiki....dlm buku tu juga la nak rekod performance budak2... sapa nakal siap la..hehhe..ok ok bukan nak citer pasal tu... aku nak cite evolusi yg telah aku bt pd RPH aku


 ni la buku RPH yang aku maksudkan, ingat tak?


 gigih,  aku jahit tgn je ok. umah takde mesin jahit, sekian harap maklum


actually idea bernas ni muncul minggu lepas lagi.bila tgk lebihan kain langsir kelas aku tuh... sayang oh... aku beli berpuluh2 tu. berkira ok. kalu kat semenanjung kain gitu semeter dlm 2 ringgit camtu je.sob sob. nanti aku tunjuk kelas aku ae.sume kaler pink...pinar mata masuk. tapi aku suka





celik je mata pagi td, terus kerjakan cover RPH ni... main hentam je actually. aku kan takde basic menjahit. ptg tu baru siap....sabar je la. punya la lama... bila dah siap cover.rasa cam nak bt penanda buku... so aku kait bt bunga cam ats tu...pastu aku bt poket kat blkg cover sng nak letak pape. nak tgk tak hasilnya...ngeeeeeeeee


  tara !!!! siap utk diguna.tak sabarnya nak rasmi


senang...leh pegang gitu.kalu tak aku jinjit celah ketiak je buku ni


10 comments:

  1. kreatif eka ni.....
    tak sabar nak tengok class pink eka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe... kretip tak la juga susu...ada mood dia

      Delete
  2. angry bird..wot..wot
    sungguh kretip eka yer..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq... nak tackle hati budak nya pasal

      Delete
  3. Salam
    Wah.. Kretip.. Gempak ni.. Pastu kompem kena buat keje2 kesenian kat sekolah hehehe :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. keje kesenian kat skolah eka tak mo.tapi kalu ajar seni eka suka jer :)

      Delete
  4. Hikss... akak tau buku tu..akak penah wat dulu... masa jadi cik e gu ler. Hikss... Tp mmg kretip le Eka ni..dan rajin juga.. Hiks :D

    ReplyDelete
  5. Ida tahu buku tu, sbb ida salu kene amik buku tuh! grrrr..... Cikgu susruh time sekolah dulu.. Masa tu pk, kenapa lah dtg klass tp asyik lupa nk bwk buku tuh je.. hahahahha!!


    Cantiknyaaa.... pink lg buat dia cantik!! =)

    ReplyDelete