Monday, 16 April 2012

landscape

aku minat sgt bhg landscaping
tapi rumah aku
tanah tepinya tak bape besar...
so kita berangan je la dulu :)



cam biasa, aku suka ada pondok2 gini.lesung batu tu pun cam best jer kan....




pastu bawah pondok tu ada kolam...kasi penuh dgn ikan yg patuk2 kaki tu...waaaaa... best ooo




kalu tak cukup ruang, wat camni pun ok kot



ha siap ada tmpt men golf lagi



suweet jerkkk



letak padang rumput camni pun ok...leh la upin ( kucing) makan rumput kat sini



rasanya tanah tepi umah aku lebih kurang gini je. kalu letak pondok takut crowded pulak


akan dipertimbangkan... doakanye semoga impian ku yang satu ini termakbul



10 comments:

  1. Amin.. semoga termakbul cepat cepat! heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... semoga masin mulut eida tu

      Delete
  2. suka yang ada air terjun.. tapi kalau malas bersihkan.. nanti berlumut jadi better letak rumput menghijau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha... itu jawapana selamat.letak je rumput... suka je...buka2 mata tgk pemandangan hijau...sejuk mata memandang.

      Delete
  3. huhuhu..chinta nak berangan la kejap..bila la nak dapat yang mcm tu jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe chinta...kita berangan je dulu...tak berangan, takde la kenyataan

      Delete
  4. cantikkan eka camni?tengok rumah area rumh dina ni dia letak gazebo tu cantiknye la...tapi corner lot okla.klu dina nak letak camtu alamatnya kt tgh2 beranda je la..klu mini garden tu boleh la kot nk berangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la...mmg sgt cantik...eka corner lot pun secoet... nanti lagi sempit jadinya...takpe dina wat padang golf tu pun dah ok dah...cantik amat

      Delete
  5. Comelnya umah camtu.. akak mmg takde ler nak berangan camtu. Huhu.. :D

    ReplyDelete
  6. takpe...mana tau ke depan2 kekda dpt beli 2nd house yg ada tanah besar :)

    ReplyDelete