Sunday, 10 March 2013

alas meja dan kerusi

baru2 ni my friend tanya berapa kos alas meja dan kerusi yang aku upah satu masa dulu. ingat lagi tak? aku pun dah lupa sebenarnya







jadi terpaksa lah ku korek balik dlm fb. baru tau berapa rm yang aku upah. tu la akibatnya, kalau tak catit dlm blog. eh? tp betul, bila org tanya tak igt. semua ni faktor penuaan. meh sini aku detail kan dgn uols. kot la ada readers di luar sana yg dah bosan dgn meja makan, nak kelainan. leh la contact akak fauziah ni ha. aku pilih warna merah putih sebab nak di match kan dengan dapur ku yg cinonet itu



merah membara.. menaikkan mood utk memasak.kunun



kos semua :
alas meja RM 50
sarung kerusi ber skirt labuh RM 50 x 6 = RM 300
TOTAL = RM 350


 kakak fauziah ni dok kat Kulim yer... dia menawarkan khidmat pengeposan . jd pada sapa yang duduk di selatan tanah air leh aje order.bagi ukuran kerusi anda, then dia buatkan. disebabkan umah akak ni tak jauh dgn aku, so aku amik sendiri je...hehhe

3 comments:

  1. Cantiknya eka..firda suka warna merah...

    Warna semangat ...

    ReplyDelete
  2. ouch merahnyaa...hi hi =)

    ReplyDelete