Thursday, 7 July 2011

terima kasih, kawan !!!

arini genap seminggu blog ini dirasmikan
alhamdulilah...berjumpa lagi kita di rumah baru
tau kan siapa 'kita' yang aku maksudkan
boleh kata semua follower di sebelah ni datangnya dari blog lama
terima kasih tak terhingga kerana masih mengikuti perkembangan diri ini
seperti yang dinyatakan sebelum ni
aku sgt2 menghargai ikatan yg terjalin di antara kita
kadang2 balik je dari sekolah, korang yang aku cari
segala suka duka aku, korang lah org pertama yg tau
sbb aku jarang luahkan secara terbuka dgn rakan2...
bila aku down, korang la yg selalu beri semangat
walaupun kita sering tidak mengenali, korang memahami aku
hug ketat ketat





disebabkan blog ni masih lagi baru, makanya
banyak benda yg masih tunggang terbalik
kalu nampak pelik2 tu
mesti tuan rumah tgk renovate...eheheh
diharap anda selesa dgn rumah baru ni !!!
peace

21 comments:

  1. huhuhu..hug ketat..ketat kt u jugak chomel......blog mmg tempat blogger luah perasaan..teruskan berblogging eka!

    ReplyDelete
  2. hug ketat..keta..heheheh cumill je...
    yes.. teruskan berbloging..mantap

    ReplyDelete
  3. syg eka ketat2 jugak..

    zana suka baca blog eka.. zana pun selalu rasa yg zana dekat dgn eka.. bila masuk blog eka, rasa mcm eka ada depan mata zana sambil bercerita.. suka sgt!!

    ReplyDelete
  4. betul la Ika,
    kekadang orang tu dok sebelah kita je,
    tapi sikit pun dia tak nak pandang kita,
    tak tau apa dalam hati kita!

    Tapi,
    dialam maya ni,
    walaupun jauh...tapi
    kita rasa macam dekat sangat...
    itulah kelebihan jauh tapi dekat dihati...

    ReplyDelete
  5. teehhe....

    tkpe..nenati kita leh jumpa di alam realiti lak yer. hihi...

    ReplyDelete
  6. hug kamu jugak eka...ketat2..btl tu dlm ruangan ni wlwpun kita xkenal each other tp kita saling menyokong 1 sm len..rasa mcm dh kenal lama..sayang korang suma..

    ReplyDelete
  7. tq zana ......... harap sampai bila2 la camni

    betul anie...lg pun eka selesa kat sini....ada privacy sket :)

    kekda, insyaallah ada jodoh dapat la kita jumpa

    myazara : syg kamu juga... specially kita yg ttc ni sering berkongsi rasa...nasib ada blog sbg medium utk luahkan perasaan

    ReplyDelete
  8. eyka..hehe....suke bace blog eka..d pon baru tulis2 blog ni..tp x slaloo update..coz bz...

    harap kite dpt berkawan2 d alam maye ni...

    ReplyDelete
  9. SUKA2...SUKA2...SUKA2 BANYAK2...
    INGAT DAH TAK NAK BERBLOG DAH...

    ReplyDelete
  10. d : tq datang menjengah

    nurul : susah nak tinggalkan dunia blog ni

    ReplyDelete
  11. hug ketat2 juga.......
    moga persahabatan alam maya ini berkekalan ye eka

    ReplyDelete
  12. amin ...su ritu kan eka g 'umah baru' su.try to drop comment.tp tak dpt nape...

    ReplyDelete
  13. nampaknya umah baru ni akn bercat PINK la eh..??

    ReplyDelete
  14. Santek lah !
    I jugak seroang pink tegar !! =)

    ReplyDelete
  15. ekaaa...hani datangg !!!

    ihihihihih

    papepon, blog baru ke, umah baru ke....
    kite tetap folooooo

    ReplyDelete
  16. qaseh johanna : ya tepat sekali..sesuai dgn url nya :)


    eida : wah sama la kita...pink mania

    hani :macih hani...like veri mac

    CINTA : ni blog baru...pindah umah ehhehe

    ReplyDelete